Πως θα δουλέψουμε μαζί

Εδώ θα ανακαλύψεις την καθοδήγηση και τα εργαλεία για να εντάξεις στην καθημερινότητα σου όσα φιλοδοξείς να πετύχεις στη ζωή σου.

Πιστεύω στις αλλαγές που έχουν διάρκεια στο χρόνο και δεν γίνονται μαγικά σε μια μέρα. Θέλω να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση, τη δύναμη και τα εργαλεία για να ζήσεις με νόημα τη ζωή σου.

Η διαδικασία του life coaching ξεδιπλώνεται σε συναντήσεις διάρκειας 1 ώρας η καθεμία, με συχνότητα που την καθορίζουμε μαζί.

Η πρώτη συνεδρία προσφέρεται δωρεάν για να γνωριστούμε, για να έχεις την ευκαιρία να βιώσεις την διαδικασία του life cοαching και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να δουλέψουμε μαζί.

Μεταξύ των συναντήσεων θα έχεις σύντομες δραστηριότητες για το σπίτι για να αποκτήσεις νέες δεξιότητες που θα αξιοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Κάθε νέα συνάντηση ξεκινά με μία σύντομη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων σου.

Μεταξύ των συναντήσεων είναι δυνατή η επικοινωνία μέσω email.

Κάνε την επιλογή που ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες.

90 day

coaching

Αυτό το πρόγραμμα 90 ημερών είναι μια αναζωογονητική διαδικασία αλλαγής πορείας στη ζωή σου. Απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου αλλά δεν μπορείς και δεν ξέρεις πως να το κάνεις μόνη σου.

Θα σε βοηθήσω να ορίσεις με σαφήνεια το όραμα που έχεις για τη ζωή σου και να το μετατρέψεις σε πραγματοποιήσιμο στόχο. Θα σε στηρίξω για να ξεπεράσεις φόβους και αμφιβολίες που σε εμποδίζουν να εξελιχθείς και θα είμαι δίπλα σου για να να σου υπενθυμίζω τα ταλέντα και τα δυνατά σου σημεία, τις ημέρες που τα ξεχνάς. Θα σε κινητοποιήσω για να αρχίσεις να αναλαμβάνεις δράση και να τη διατηρήσεις. Θα είμαι δίπλα σου για να αναπτύξεις την αυτοπεποίθηση και την αυτονομία σου, δίνοντας ζωή στην αλλαγή που οραματίστηκες.

Περιλαμβάνονται:

  • Αρχική συνάντηση διάρκειας 1,5 ώρας για να βάλουμε τα θεμέλια της δουλειάς που θα κάνουμε μαζί.
  • 11 ωριαίες συναντήσεις.
  • 12 εβδομαδιαίες δραστηριότητες για το σπίτι προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες.
  • 2 συναντήσεις follow up διάρκειας 1,5 ώρας σε διάστημα 2 μηνών μετά την ολοκλήρωση των 12 συναντήσεων, για να ελέγξεις τη εξέλιξη και τη δέσμευση σου στην πορεία που χάραξες.

Δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των συναντήσεων μέσω viber ή whatsapp.

60 day

coaching

Ένα ταξίδι 60 ημερών για την υποστήριξη γυναικών με όραμα, που έχουν μια σαφή εικόνα για το τι θέλουν να κάνουν αλλά χρειάζονται υποστήριξη, καθοδήγηση, στρατηγική και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για να το πραγματοποιήσουν.

Περιλαμβάνονται:

  • 8 ωριαίες συναντήσεις σε διάστημα 2 μηνών.
  • 8 εβδομαδιαίες δραστηριότητες για το σπίτι προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες.
  • 1 συνάντηση follow up διάρκειας 1,5 ώρας σε διάστημα 2 μηνών μετά την ολοκλήρωση των 12 συναντήσεων, για να ελέγξεις τη εξέλιξη και τη δέσμευση σου στην πορεία που χάραξες.

Δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των συναντήσεων μέσω viber ή whatsapp

on demand

coaching

Με το Coaching on demand διαμορφώνεις το πρόγραμμα των συναντήσεων σου ανάλογα με τις ανάγκες σου, για να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσένα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Όσες συναντήσεις επιθυμείς, όποτε μπορείς να διαθέσεις χρόνο και νιώθεις την ανάγκη να τις κάνεις, κατόπιν συνεννόησης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μας μαζί μπορείς να:

√  Καθορίσεις τους στόχους σου

√ Δημιουργήσεις ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης εφικτών βημάτων και αρχίσεις να το εφαρμόζεις

√  Αναγνωρίσεις και να ενεργοποιήσεις τα δυνατά σου σημεία

√  Ανακαλύψεις και να αλλάξεις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουν σταματήσει την εξέλιξη σου

√  Μετράς την πρόοδο σου με απλούς τρόπους

√  Ανακαλύψεις πως θα διατηρείς σε υψηλά επίπεδα τη δέσμευση σου

√  Ξεκαθαρίσεις τον σκοπό σου στη ζωή πετυχαίνοντας τους στόχους σου

Δεν είσαι σίγουρη τι να επιλέξεις;

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

"Αν είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σου, με υποστήριξη, ενθάρρυνση και συνεχή κινητοποίηση από εμένα, αλλά και με στιγμές χαράς για κάθε μικρή η μεγάλη νίκη που θα καταφέρεις, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο"

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΗ

Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα Cookies, για την ανάλυση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε κατάλληλο περιεχόμενο και αποτελεσματική πλοήγηση.